Fast frakt inom Sverige - 49 kronor

Köpvillkor

Jag förbehåller mig sig för eventuella tryckfel. All bildinformation skall ses som illustrationer, och kan ej heller garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.

Företaget


Lilofant Design är ett registerat företag och varumärke som innehar F-skattsedel (7801255543) och är registrerad för moms.

Pris

Samtliga priser angivna i svenska kronor inkl. moms.
Vid eventuella prisändringar i webbutiken gäller det pris som är aktuellt vid din beställning. Jag har ingen minsta beställningssumma utan alla beställningar är välkomna.
Jag reserverar mig mot ev. slutsålda varor och meddelar dig som kund om detta sker.

Betalningsalternativ

Betalning sker via förskott med swish eller genom Ecster. Ange ditt namn vid betalning. Ordrar som valt förskottsbetalning men där betalning inte inkommit inom 3 dagar annulleras automatisk och måste då läggas om ifall man vill ha ordern.

Specifika villkor vid betalning av kontokort

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder oss utav Stripe för hantering av kortbetalning. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade.

Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure - en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Vi accepterar bland annat Visa och Mastecard. För Stripes betaltjänster gäller Stripes allmänna villkor och sekretess-policy, vilken ni finner under respektive länk.

​Avgifter

Jag redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning om ej annat specificeras.

Åldersgräns

Enligt lag kan Lilofant Design ej expediera beställningar till personer under 18 år.

SSL

Denna sida använder krypteringstekniken SSL för att garantera säkerheten för din personliga information. Denna teknik säkerställer att personuppgifter du lämnar i vår webbutik inte kan ses, avlyssnas eller ändras av någon tredje part på internet.

​Återbetalningar

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att jag har mottagit och godkänt din retur. Återbetalning för portokostnaden görs inte.​

Reklamation

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Jag tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten samt att produkten måste vara i obruten förpackning. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar jag mig att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan.

Produkter som använts kan ej reklameras, kontrollera därför noga att din leverans är felfri när den kommit.

Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan.

Dolt fel: Anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan.

En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka hela fraktkostnaden. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer ARN:s rekommendationer.

Lilofant Design reserverar sig för färgåtergivning på bilder som kan variera mellan olika bildskärmar. Eftersom färger kan upplevas olika på olika bildskärmar så är det inte ett skäl för reklamation.