Fast frakt inom Sverige - 49 kronor

Leveranser

Leveranser - Leveranstid

Aktuell fraktkostnad tillkommer vid utcheckning av varukorgen. Normalt levereras av varor inom 2-5 dagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar). Fördröjningar med sändning kan bli vid mässor, erbjudanden samt vid sjukdom. Paket skickas med PostNord och DHL. Vilken transportör beror på vikten. Små paket skickas med PostNord och större med DHL.

Jag tar inget ansvar för Postens/DHLs leveranstider. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla detta till Posten/DHL

eller utlämningsstället när du hämtar paketet. Anmälan ska styrkas av personalen som lämnar ut paketet. Du som kund är sedan skyldig att anmäla skadan till transportföretaget som paketet är skickat med (DHL) eller (PostNord).

Om varan skadas/försvinner under transport från Lilofant till dig som kund är Lilofant (betalnings)ansvarig. Om varan skadas/försvinner under transport till Lilofant är du som kund (betalnings)ansvarig.

Hämtning av order

Det finns möjlighet att hämta sin order på Lövvägen 4 i Vargön efter överenskommen tid och datum (endast möjligt måndag till fredag 8:30-11:00)

​Ej utlösta paket

Vi förbehåller oss rätten att fakturera returfrakt om paketet returnerats (250 kronor inom Sverige). Önskas paketet skickas igen tillkommer ny fraktavgift (39 kronor inom Sverige, 79 kronor utomlands).

OBS! Det är du som kund som ansvarar för att adress, mejladress och mobilnummer stämmer när du lägger ordern (felaktig adress kan medföra att paketet skickas fel samt felaktig mejladress och mobilnummer kan medföra att paketet inte aviseras utan skickas i retur).

Leveransförsening

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Jag kommer att göra allt som står i min makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Jag förbehåller mig rätten att friskriva mig från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.